Setari Cookie-uri

Horoscop psihologic: Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Intuitia este arma secreta pentru toate semnele astrologice?

Balanta

Reusesc sa vada mai multe decat observa ceiltatli, dar cu toate astea se pierd in detalii. Nativii nascuti in zodia Balanta sunt persoane pline de energie si foarte sociabile. Au o imaginatie bogata care ii ajuta sa evadeze cand realitatea devine mai dificil de suportat. Insa, nu stapanesc foarte bine puterea intuitiei. Sunt coplesiti de emotii si in momentele tensionate au nevoie de sustinere morala. Risca doar daca stiu sigur ca vor iesi in avantaj in caz contrar, prefera sa pastreze tacerea.

sursa foto: shutterstock.com

Scorpion

Ii place sa vorbeasca putin dar cu rost. Scorpionul prefera sa stea in umbra si sa urmareasca de la distanta ce se petrece in jur. Are o capacitate foarte mare de analiza si intuieste foarte bine minciunile. Nu suporta tradarea si prefera intotdeauna adevarul chiar daca informatiile nu ii vor fi pe plac. Atentia la detalii si capacitatea de concentrare il transforma intr-un fin observator. Este unul dintre semnele zodiacului care poate sa beneficieze din plin de forta intuitiei.

Citește și:

Sagetator

Nu este foarte atent la detaliile din jur, insa imaginatia lui nu cunoaste limite. Nativul zodiei Sagetator se bazeaza de cele mai multe ori pe intuitie, chiar daca ii lipsesc informatii importante. Ii place sa se aventureze in situatii limita si isi testeaza permanet capacitatea de a rectiona promt in fata dificultatilor. Cauta mereu sa obtina o explicatie din tot ce se petrece in jur. Nu se mutumeste niciodata cu putin si vrea sa invete cat mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc