Setari Cookie-uri

Horoscop psihologic: Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Intuitia este arma secreta pentru toate semnele astrologice?

Rac

Nativii zodiei Rac sunt persoane sensibile, foarte usor impresionate de mediul exterior. Ascund o personalitate foarte puternica in exterior, insa obisnuiesc sa isi dezvaluie doar latura sensibila. Sunt fericiti cand se afla inconjurati de persoane care le seamana. Ar trebui sa aiba mai multa incredere in propriile forte. De cele mai multe ori intuitia ii ghideaza pe drumul potrivit, dar se tem sa paseasca. Nu le place sa ia decizii radicale si au nevoie mereu de confirmari.

sursa foto: shutterstock.com

Leu

Nativii zodiei Leu au o vointa foarte puternica si stiu foarte bine cum sa obtina ceea ce isi doresc. Afiseaza o imagine convingatoare, chiar daca in realitate se tem pentru viitorul lor. Stiu sa isi ascunda foarte bine adevaratele sentimente si pozeaza mereu in lideri trimfatori. Intuitia nu ii ajute de fiecare data pentru ca nu obisnuiesc sa asculte sfaturile pe care le primesc. Leii nu se impiedica in detalii si prefera sa se grabeasca de fiecare data.

Citește și:

Fecioara

Fecioara este una dintre zodiile care acorda o atentie sporita detaliilor. Meticulozitatea ii caracterizeaza gandirea si niciodata nu porneste la drum daca nu cunoaste toate indicatiile. Intuitia este arma cea mai de pret a acestui semn zodiacal. Pentru ca este puternic ancorat in realitate si stie tot ce se petrece in juru, nu are cum sa dea gres atunci cand isi asuma responsabilitati. Are o memorie foarte buna si depisteaza cu usurinta minciuna.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc