Nimeni nu e perfect! Toti avem micile noastre neajunsuri in caracter, in functie de zodia in care ne-am nascut.

Zodiile de pamant

Pot sa leneveasca mult si bine, fara a avea vreo problema de morala. Fiind suficient de nepasatoare, pot cadea foarte usor prada viciilor.

Zodiile de aer

Actioneaza de multe ori asa cum le dicteaza impulsurile, sunt instabile emotional si pizmuiesc usor.

Zodiile de foc

Sunt laudaroase si malitioase. Uneori, se arata absolut nepasatoare la nevoile oamenilor din jur.

Zodiile de apa

Traiesc tot timpul cu gandul ca Universul, natura sau oamenii comploteaza impotriva lor si sunt foarte suspicioase din fire.

sursa foto: shutterstock.com

Berbec

“Prinde-ma daca poti!”

Berbecul este mereu pe fuga, totul trebuie facut acum, repede si bine! Uneori, pana si somnul se dovedeste a fi o pierdere de timp si este predispus la nenumarate nopti albe.

Desi este o zodie destul de democratica, traieste uneori cu impresia ca stie ce-i cel mai bine pentru toata lumea si are mania directivelor. Este insa un sef abil si stie sa controleze foarte bine situatiile limita

Cine uraste Berbecii: functionarii, chelnerii si subalternii

Taur

Ce-i al tau e al nostru, ce-i al meu e doar al meu!

Taurii sunt oameni pe care te poti baza dar au neajunsul sa se ataseze foarte tare de anumite obiecte inutile sau se agata prea mult de trecut. In debaraua, podul sau garajul Taurilor poti descoperi o spita rupta de la bicicleta cu trei roti din copilarie sau oracolul din clasa a Va.

Simt nevoia de stabilitate financiara si devin uneori zgarciti. Cea mai mare temere a lor este schimbarea. Se adapteaza greu si nu se simt in siguranta decat in "cuiburile" lor.

Cine uraste Taurii: brokerii, asiguratorii

Gemeni

“Sezi bland ca nu dau turcii!”

Prin natura lor duala, Gemenii sunt zodia care se adapteaza cel mai usor. De aceea, dezvolta si foarte putine fixatii. Pot fi acuzati poate doar de lipsa de rabdare fata de cei mai saraci cu duhul si nu au obiceiul sa repete de prea multe ori.

Sunt fiinte libere si le place sa fie informati in permanenta. De aici poate pleca uneori obiceiul lor neplacut de a pleca urechea la barfa.

Cine uraste Gemenii: nimeni. De regula, daca ceva nu iese cum vor, se reorienteaza.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: