Setari Cookie-uri

Femeile Zodiacului: Cine, Cum si De Ce iubeste?

Afla cum iubeste fiecare zodie si ce personalitate feminina marcanta iti impartaseste trasaturile

Femeile isi exprirma sentimentele diferit. Unele sunt mai expansive, in timp ce altle se ascund sub masca indiferentei. Oare acest lucru tine strict de caracter sau influenta astrelor razbate pana in viata sentimentala si este strans legata de genul nativilor?

Femeia Berbec

Ea stapaneste la perfectie arta seductiei si pune mult pret pe aspectul ei fizic. Crede in dragoste dar in cautarea ei, va avea multe relatii pasagere si multe legaturi efemere, chiar si aventuri de o noapte. Ii place sa i se acorde atentie si va face tot ce ii sta in puteri ca sa atraga privirile celorlati. In adancul ei, tanjeste insa la dragostea adevarata.

Are o femininitate debordanta si poate ameti usor un barbat daca isi doreste cu adevarat. Ii place sa stapaneasca orice situatie.

In pat, este deseori lipsita de romantism dar nu si de pasiune. Are numeroase fantezii erotice pe care nu se teme sa le puna in practica.

Citește și:

Personalitate nascuta in zodia Berbec: Bette Davis

sursa foto: shutterstock.com

Femeia Taur

Nativa acestei zodii are o infatisare placuta si armonioasa, indiferent de inaltime. Este profund constienta de senzualitatea ei si o exploateaza din plin. Nu este foarte spontanta si s-ar putea sa sporovaie cu cea mai mare nevinovatie despre carpete si perdele insa ochii ei si limbajul trupului vor spune cu totul altceva.

Se hotaraste destul de greu si ii place comoditatea. De aceea, va alege un barbat care ii da stabilitate in fata unui care o poate provoca pe mai multe planuri dar nu ii ofera siguranta.
De regula este tandra si gata sa ii faca pep lac iubitului ei dar are o energie sexuala aparte care poate tine treaz un barbat o noapte intreaga.

Zodia ei este dominate de planeta Venus. De aici, Tauroaica isi trage romantismul, loialitatea si inclinatia catre senzualitate.

Citește și:

Personalitate nascuta in zodia Taur: Sofia Ionescu

Femeia Gemeni

Nu este genul care sa se arunce cu capul inainte intr-o relatie insa va experimenta mult pana cand isi va intalni dragostea. Partenerul lor trebuie sa fie spontan, altfel ea se va plictisi usor. Vorbeste foarte lejer si deschis despre sex si se implica in aceasta activitate cu la fel de multa usurinta.

Femeia din Gemeni este dominata de Mercur. De aceea, poate purta multe masti si se poate juca usor cu nervii partenerilor sai. De la timida indragostita se poate transforma in femeie fatala, mai repede decat iti poti da seama.

Personalitate nascuta in zodia Gemeni: Benazir Bhutto

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc