Setari Cookie-uri

Femeile Zodiacului: Cine, Cum si De Ce iubeste?

Afla cum iubeste fiecare zodie si ce personalitate feminina marcanta iti impartaseste trasaturile

Femeia Capricorn

Cea nascuta in Capricorn este in aparenta taciturna si foarte serioasa. De fapt, este doar foarte selectiva si nu iroseste orzul pe gaste.

Are o fire capricioasa dar este tot timpul sigura pe ea. Atat de sigura incat o sa puna multi barbati pe fuga, speriati de forta ei temperamentala. In dragoste, este o combinatie delicioasa intre romantismul adolescentin si dorinta sexuala aprinsa a unei femei mature. Nu se va impiedica de prejudecati si se va indragosti doar de barbatul care poate tine pasul cu ea.

Cei mai multi astrologi sunt debusolati de latura feminina a Capricornului si de nenumaratele roluri pe care le joaca aceste native.

Personalitate nascuta in zodia Capricorn: Ana Aslan


Femeia Varsator

Nativa in Varsator este originala si lipsita de inhibitii, gata oricand sa porneasca o revolutie in societate. Sau in dormitor. Are o imaginatie bogata, fara limite, fiind o cunoascatoare a artei seductiei.

Citește și:

Atunci cand se indragosteste, nu este geloasa, nu pune limite si nu conditioneaza. Partenerul ei trebuie sa traiasca insa dupa niste principia solide de viata iar daca le va incalca, femeia Varsator se va arata extrem de dezamagita.

Poate parea distanta si nepasatoare uneori dar nu este deloc asa. Este o modalitate de a-si testa partenerul si de a observa cat de departe merge loialitatea acestuia.

Personalitate nascuta in zodia Varsator: Martha Bibescu

Femeia Pesti

Ea pare desprinsa din alta lume si din alte vremuri. Ceva in aerul ei indeamna l atandrete si are nevoie de protectie. Este sincera si uraste oamenii lipsiti de onestitate. Apreciaza delicatetea si gentiletea sufleteasca, fiind trasaturile sale dominante de caracter.

Barbatul de care se va indragosti va avea o partenera foarte comoda in femeia Pesti, calda si receptiva pe care trebuie sa o aprecieze. Daca se simte iubita, isi va sustine partenerul in tot ce intreprinde acesta chiar daca uneori ea ramane intr-un con de umbra.

Citește și:

Personalitate nascuta in zodia Pesti: Mansi Barberis

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc