Setari Cookie-uri

Femeile Zodiacului: Cine, Cum si De Ce iubeste?

Afla cum iubeste fiecare zodie si ce personalitate feminina marcanta iti impartaseste trasaturile

Femeia Rac

Femeile nascute in Rac sunt emotive si sensibile dar isi ascund de cele mai multe ori trairile. Cauta stabilitatea emotionala si se va dedica total partenerului sau, atunci cand crede ca si-a gasit dragostea adevarata.

Se simt foarte bine in confortul locuintei si de aceea, isi vor lega destinul doar de un barbat familist. In pat este tandra si atenta la nevoile celuilalt si adora sa fie alintata si tinuta in brate.

Personalitate nascuta in zodia Rac: Meryl Streep

Femeia Leu

Cea nascuta in Leu este intr-adevar fascinanta! Are personalitate puternica si stie sa se puna in valoare chiar si atunci cand are resurse limitate. Poseda o vitalitate erotica rar intalnita la femeile din alta zodie.

Viata ei sentimentala nu va fi lipsita de drama si va trai cateva povesti de dragoste demne de romane. Are inclinatii catre placerile fizice si se poate implica usor in actul sexual fara atasamente emotionale. Insa se va dezlantui complet doar alaturi de barbatul pe care il iubeste. Este senzuala chiar si atunci cand nu incearca si de regula ea este cea care conduce relatia.

Citește și:

Personalitate nascuta in zodia Leu: Emily Bronte

Femeia Fecioara

Ca in orice alt aspect al existentei sale, femeia Fecioara este foarte meticuloasa in dragoste. Isi va gasi dragostea de tanara si va ramane langa barbatul ales indiferent de greutatile pe care le vor intampina. Desigur, aceasta nu va tolera lipsa de respect si isi va separa cu multa usurinta destinul de un barbat care nu o va aprecia sau va incerca sa o submineze in vreun fel.

Desi in viata de zi cu zi par cele mai decente persoane din lume, in pat Fecioarele isi joaca cele mai ascunse fantezii. Daca te lasi pacalit de aparenta ei sobra, uneori usor rigida, vei avea o mare surpriza atunci cand hainele cad.

Personalitate nascute in zodia Fecioara: Alexandrina Cantacuzino

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc