Setari Cookie-uri

Femeile Zodiacului: Cine, Cum si De Ce iubeste?

Afla cum iubeste fiecare zodie si ce personalitate feminina marcanta iti impartaseste trasaturile

Femeia Balanta

Nativa in Balanta este o prezenta feminina aparte, delicata si foarte ingrijita. Tine foarte mult la aspectul fizic sis tie exact ce inseamna expresia “obrazul subtire cu cheltuiala se tine” .

Este foarte tandra si romantica. Nu este neaparat o familista si nu simte nevoie sa-si oficieze relatia printr-un ritual special. Pentru ea, dragostea adevarata este sincera si deschisa, fara sa o impodobeasca in mintea ei cu dantela si trandafiri. Are picioarele bine ancoarte in realitate si va iubi de putine ori in viata.

Este aventuroasa in pat dar abilitatile ei sunt mai degraba innascute decat dobandite printr-o vasta experienta.

Personalitate nascuta in zodia Balanta: Harriet Taylor Mill

Femeia Scorpion

Aceasta reprezentata a sexului frumos va cauta intotdeauna un barbat puternic. Este toleranta fata de slabiciunile oamenilor cu conditia ca acestea sa nu o afecteze pe ea. Aceasta este intr-adevar o urma de malitiozitate in caracterul sau.

Citește și:

Are numeroase pretentii de la cel care ii va fi partener de viata si de aceea, nu se va indragosti prea usor. Iubitul ei trebuie sa fie stabil, puternic si loial, sincer si deschis. Va merge pana in panzele albe pentru el dar se asteapta ca gesul sa ii fie intors.

Nu le place sa se joace prea mult ci merg direct la tinta. Nu are prea multa rabdare si va pleca fara regret daca asteptarile ii sunt inselate.

Personalitate nascuta in zodia Scorpion: Condoleezza Rice

Femeia Sagetator

Desi pare o zodie aeriana si mereu cu capul in nori, femeia sagetator nu traieste din vise si iluzii. De regula este foarte stapana pe fortele sale si asteapta ca partenerul ei sa ii semene la acest aspect.
Ea se va dedica trup si suflet doar celui care ii demonstreaza ca poate fi ferm si autoritar fara sa-i stirbeasca ei din independenta.

E destul de greu sa tii pasul cu ea in dragoste si in viata sexuala. Este foarte spontana si tandra dar uneori isi ascunde trairile doar de dragul de a-si tine barbatul pe jar.

Citește și:

Personalitate nascuta in zodia Sagetator: Jane Austen

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc