Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au rezervat astrele in mijloc de primavara

Aprilie este luna in care natura musteste de viata si florile inveselesc parcurile, curtile si balcoanele. Vor fi oare astrele de partea noastra in aceasta perioada?

sursa foto: shutterstock.com

Berbec

Soarele in Berbec iti va oferi surse nenumarate de energie si ambitie. Daca esti in cautarea aprecierii si a succesului, Aprilie va fi luna ideala pentru tine.

Chiar daca te vei lovi de cateva obstacole, nimic nu vas ta intre tine si succesul profesional. Ca urmare, vei avea parte si de cateva castiguri supriza. Mare grija la cheltuielile neprevazute. S-ar putea sa cheltui mai multi bani decat trebuie.

Daca esti singura, poti incepe o noua relatie in care te vei implica sentimental mai mult decat ai crede.

Taur

Inceputul lunii va fi mai anevoios pentru tine. S-ar putea sa te implicit intr-o relatie pasionala care iti va cauza mici probleme. Daca ai deja un partener, s-ar putea ca relatia voastra sa fie pusa in fata unor obstacole.

Citește și:

Lucrurile se vor indrepta insa din a doua jumatate a lunii. Vei primi un sprijinimportant de unde te astepti mai putin. Mercur iti va influenta foarte tare zodia in aceasta perioada. De aceea, poti cunoaste oameni noi cu care vei incheia contracte avantajoase pentru tine.

Gemeni

In ciuda anumitor tensiuni, tu vei fi o visatoare si o romantic fara pereche. Vei fi inclinata sa percepi anumite situatii dupa bunul tau plac, fara sa le vezi dintr-un unghi obiectiv.

Tu si partenerul tau va veti apropia mai mult pe plan spiritual datorita unor noi proiecte si ambitii comune. Pe plan profesional, vei fi supusa unor incercari iar in urma acestora, vei lua decizii care iti vor schimba destinul.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc