Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au rezervat astrele in mijloc de primavara

Balanta

Relatia ta va traversa o perioada incare comunicarea si interactiunea cu partenerul vor fiinfloritoare si vin de la sine. Dragostea ta va fi incurajata si va creste vazand cu ochii. In ultimele 10 zile ale lunii vei fi sub influenta benefica a lui Venus care te va ajuta sa gasesti solutii si sa depasesti obstacolele aparute in cale.

Pe plan profesionalvei fi foarte agitate iar multe neplaceri vor aparea din cauze straine de tine, mai degraba tehnice decat umane.

Scorpion

Este o perioada propice pentru a-ti folosi talentul, imaginatia si capacitatile organizatorice. Pe plan profesional,se va ivi o ocazie extraordinara care te va pune in valoare. De aceea, este foarte posibil sa ai parte de o promovare.

Mare atentie la problemele de circulatie. Dincauza muncii, este posibil sa ignore toate semnalele de avertizare trimise de organism.

Citește și:

Sagetator

Astrele iti trimit incurajari la inceput de luna si iti insufla multa putere de munca. In ciuda progamului incarcat, vei gasi timp sa te bucuri de dragoste si veiprofita din plin de timpul tau liber.

Vei fi pusa in situatia de a face o alegere dificila intre ceea ce ti-ar placea si ceea ce ar fi benefic sa faci pe termen lung.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc