Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au rezervat astrele in mijloc de primavara

Capricorn

In aceasta perioada, zodia ta se afla sub influenta lui Venus si a lui Mercur. Prin urmare, inclinatiile tale catre senzualitate si erotism vor fi sporite. Vei avea parte de noi propuneri amoroase incitante, unele chiar din trecutul tau.

Daca esti deja intr-o relatie stabile, lucruile dintre voi doi vor deveni din ce in ce mai serioase. Una peste alta, vei avea o luna plina. Singura conditie pe care trebuie sa o respecti este sa lasi prejudecatile la o parte.

Varsator

Trebuie sa-ti pastrezi calmul in aceasta luna. Te vei confrunta cu anumite situatii de familie care necesita sange rece si vei avea parte de multa rutina obositoare. Iti vei insufla singura curaj si vei ataca proiecte la care visezi de ceva timp dar nu ai avut imboldul necesar pentru a le pune in practica.

Exista posibilitatea unei calatorii in scop personal in aceasta luna care va avea insa urmari pozitive asupra bugetului poate. Poate vei primi de undeva un ajutor financiar densperat.

Citește și:

Pesti

Aprilie va fi o luna animata pentru tine, plina de planuri, calatorii si dezbateri apprise care iti vor stimula apetitul pentru cunoastere. S-ar putea sa te simti coplesita la un moment dat de toate rigorile impuse de functia ta darstresul si munca depusa vor da roade intr-un final.

Banii pe care ii vei castiga in aceasta perioada se vor duce in principiu pe placerile tale si unele hobby-uri. In ciuda efortului considerabil pe care il vei depune la munca, dragostea va fi principala ta prioritate.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc