Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au rezervat astrele in mijloc de primavara

Rac

Un conflict de proportii apare pentru tinein aceasta perioada. Cel mai probabil, acesta va fi generat de o persoana din cercul indepartat de amici sau pur si simplu, un conflict de opiniicare va degenera.

In primele doua saptamani ale lunii, vei avea parte de un success profesional si de recunoasterea meritelor. O colaborare pe care o astepti de ceva vreme va avea cateva intarzieri insa vei demara proiectul in forta din ultima decada a lui Aprilie.

Leu

Nevoia ta de afectiune va creste luna aceasta si te vei simti mai romantic decat oricand. Insa te vei confrunta in aceasta perioada cu temeri si anxietati, generate de lipsa de incredere in fortele tale. Nu trebuie sa-ti faci prea multe griji. Puterea ta de seductie e mai mare ca niciodata.

Fecioara

Viata ta sentimentala va avea de trecut un mare obstacol in aprilie. Conjunctia dintre Marte si Uranus in opozitie cu Saturn va genera un soi de agresivitate care va duce la conflicte inutile.

Citește și:

Noile colaborari si asocieri se vor dovedi a fi anevoioase si obositoare. Din fericire, puterea ta de munca te va ajuta sa treci peste toate iar la sfarsitul lunii vei descoperi ca superiorii tai iti apreciaza efortul.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc