Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce surpriza ti-a pregatit Iepurasul de Paste

Afla ce planuri au astrele pentru tine de Sarbatorile Pascale

Indiferent de orientarile religioase ale fiecaruia dintre noi, Pastele este in stransa legatura cu echinoctiul de primavara. Acesta este momentul care simbolizeaza renasterea sau regenerarea naturii. Chiar si Invierea poate fi privita, simbolic vorbind, din aceasta perspectiva.

Bucura-te de influenta pozitiva a astrelor in aceasta perioada pentru ca acum este sansa tuturor sa porneasca pe drumuri noi sau sa intreprinda numeroase proiecte.

Berbec

In aceste zile, tu esti unul dintre rasfatatii astrelor. Toate merg din plin si iti exerciti farmecul personal. Daca nu ti-ai gasit inca un partener, aceasta perioada se va dovedi benefica pentru tine in plan sentimental. Daca esti deja intr-o relatie, partenerul tau se va simti mai aproape de tine ca oricand si te va coplesi cu tandrete.

Cadoul Iepurasului: dragoste

sursa foto: shutterstock

Citește și:

Taur

Oamenii dragi din viata ta vor fi mai aproape in acesta perioada decat in alte zile ale anului. Datorita lor, vei invata cum sa-ti indrepti anumite hibe in caracter cu care ai avut de furca tot timpul si care uneori ti-au adus neplaceri si neintelegeri in sanul familiei. Este momentul propice sa-ti intaresti relatiile de familie.


Cadoul Iepurasului:
armonie

Gemeni

Caracteristica principala a zodiei tale este marea putere de manipulare. Acesta nu este insa cel mai bun moment sa faci uz (si abuz) de ea. Poarta-te cat mai natural cu cei din jur si lasa-i sa te vada asa cum esti cu adevarat. S-ar putea sa se simta mai apropiati de tine daca nu incerci tot timpul sa-i faci sa joace dupa cum canti tu.

Cadoul Iepurasului: impaciuire

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc