Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce surpriza ti-a pregatit Iepurasul de Paste

Afla ce planuri au astrele pentru tine de Sarbatorile Pascale

Capricorn

In acest an, te vei simti plina de bucurie si te vei debarasa de toate problemele, fie si doar temporar. Te vei simti implinita daca vei invita la masa de Paste si cateva persoane mai putin norocoase decat tine. Le vei aduce pentru cateva ore zambetul pe fata si pe viitor, iti vor fi recunoscatoare. Incearca sa fii atenta si la familia ta. O femeie mai mare decat tine iti va cere ajutorul in perioada imediat urmatoare.

Cadoul Iepurasului: generozitate

Varsator

In preajma Sarbatorilor Pascale, vei primi o veste de la cineva din trecutul tau. Acest lucru te va umple de bucurie. Se intrezareste speranta innodarii unei legaturi uitate si chiar a unei idile. Este posibil ca acest lucru sa te arunce intr-o mare de nostalgie si sa-ti fie foarte greu sa-ti stapanesti emotiile. In loc sa te lasi coplesita de amintiri, iinvata sa te bucuri de moment.

Citește și:

Cadoul Iepurasului: dragoste

Pesti

Norocul va fi de partea ta din punct de vedere financiar. Fie vei primi o marire de salariu, fie prima ta de Paste va fi mai consistenta decat de asteptai. Este o buna perioada pentru a lua initiative si a conduce un proiect in care oamenii te vor urma cu drag. Revizuieste-ti putin comportamentul fata de partenerul tau de viata. Esti tentata sa fii usor capricioasa si emotiva, fara o cauza anume.

Cadoul Iepurasului: castiguri materiale

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc