Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce surpriza ti-a pregatit Iepurasul de Paste

Afla ce planuri au astrele pentru tine de Sarbatorile Pascale

Balanta

Iti vei concentra atentia asupra partenerului de viata si a familiei. Este un moment intim pe care vrei sa-l impartasesti doar cu oamenii cei mai apropiati de tine. Te vei simti foarte inspirata si impulsionata sa-ti imodobesti masa de Paste cu decoratiuni facute de mana ta, spre bucuria familiei tale.

Cadoul Iepurasului: voiosie

Scorpion

Trebuie sa fii foarte atenta la o femeie speciala din viata ta de la care vei invata foarte multe. Tot ea te va face sa-ti deschizi sufletul si te va convinge sa te decontectezi de la toate probleme marunte care te-au sacait in ultima perioada.
Se pare ca in aceste zile vei lega prietenii noi sau chiar o relatie amoroasa cu mari sperante pentru viitor.

Cadoul Iepurasului: comunicare

Sagetator

Nu ti-ai ales cea mai potrivita perioada pentru a te incapatanta. Incearca sa iti tii pornirile emotionale sub control si deschide-te mai mult la ideile celor din jurul tau.

Citește și:

Poti fi uneori foarte sarcastica dar esti daruita cu un simt foarte fin al umorului si vei sfarsi prin a aduce tuturor multa veselie. In mod natural oamenii sunt atrasi de tine insa in zilele de Paste, farmecul tau personal va fi mult potentat.

Cadoul Iepurasului: veselie

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc