Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce surpriza ti-a pregatit Iepurasul de Paste

Afla ce planuri au astrele pentru tine de Sarbatorile Pascale

Rac

Mai mult decat oricand, in aceasta perioada iti va fi foarte dificil sa te eliberezi de anumite eventimente dureroase din trecut, cu atat mai mult cu cat zodia ta este caracterizata de o sensibilitate sufleteasca aparte. Desprinde-te de aspectele negative ale vietii tale si bucura-te de clipele minunate petrecute alaturi de familie.

Cadoul Iepurasului: echilibru

Leu

Ai tendinta sa iti proiectezi emotiile asupra celorlati in sensul ca iti negi sentimentele negative si le atribui ca venind din partea altcuiva. Analizeaza-ti cu grija emotiile si nu le revarsa asupra celorlati. Ai nevoie de o introspectie serioasa pentru a-ti pune gandurile in ordine.


Cadoul Iepurasului:
analiza profunda

Fecioara

Te vei bucura din plin de zilele de sarbatoare petrecute cu cei dragi. Pozitia astrelor te va face mai impulsiva ca de obicei, dar in sens pozitiv. Te vei lasa purtata de val si vei actiona asa cum iti dicteaza inima. Felicitari! Incearca sa pastrezi acelasi tonus pe tot parcursul anului si nu iti va sta nimic in cale!

Citește și:


Cadoul Iepurasului:
energie

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc