Setari Cookie-uri

Horoscopul Iubirii: Ce ti-au pregatit astrele pentru luna MAI?

Ce spun astrele despre relatia ta?

Gemeni (22.05-21.06)

Cuvinte cheie: atractie, energie, senzualitate.

Daca nu esti deja implicata intr-o relatie, ai toate sansele sa faci acest past de-a lungul lunii mai. Energia din jurul tau este una foarte atractiva si oricum nu ai avut niciodata probleme cu noile cunostinte, ci, mai degraba, cu pastrarea celor vechi. Profita de sex-appealul tau din aceasta perioada pentru a pune bazele unei relatii ceva mai durabile sau pentru a o fortifica pe cea deja existenta. Spiritul tau are nevoie de o relatie stabila.

Numere norocoase: 5, 11, 23.

Cea mai buna compatibilitate: Balanta.

Rac (22.06-22.07)

Cuvinte cheie: emotie, incredere, armonie.

Pentru tine, luna mai incepe in forta din punct de vedere sentimental. Profita de ocazie si lasa-te iubita, umple-ti bateriile. Acorda-i atentia necesara partenerului tau, astfel incat sa se simta apreciat pentru dovezile lui de iubire. Va trebui sa renunti la carapacea ta si sa fii deschisa, sincera, increzatoare si comunicativa si, daca vei indeplini aceste conditii, nimic nu iti va intuneca lumea de-a lungul acestei luni.

Citește și:

Numere norocoase: 13, 14, 31.

Cea mai buna compatibilitate: Scorpion.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc