Setari Cookie-uri

Horoscopul Iubirii: Ce ti-au pregatit astrele pentru luna MAI?

Ce spun astrele despre relatia ta?

Balanta (24.09-23.10)

Cuvinte cheie: romantism, apropiere, curaj.

Cea mai romantica perioada a lunii se apropie si este vorba despre mijlocul acesteia: zilele 13, 14, 15. Contactul direct cu persoana iubita, apropierea fizica, va vor ajuta sa va apropiati si spiritual mai mult. Daca nu esti inca intr-o relatie sau daca nu este oficial, nu ezita sa te apropii de acea persoana care pare mai atragatoare ca niciodata - nu vei regreta nici daca faci tu primul pas.

Numere norocoase: 2, 7, 28.

Cea mai buna compatibilitate: Gemeni.

Scorpion (24.10-22.11)

Cuvinte cheie: sensibilitate, activitate, energie.

Luna aceasta vei fi, aparent, prea ocupata cu alte pasiuni pentru a acorda destula atentie problemelor sufletesti, insa partenerul tau are nevoie de putin mai mult timp petrecut impreuna. Daca nu poti creste numarul orelor petrecute impreuna, atunci fa ca fiecare moment impartit la doi sa fie cat se poate de intens si de pasional. Aceasta nu ar trebui sa fie o problema pentru tine. Si, daca nu esti intr-o relatie inca, atunci nu va trebui sa iti faci griji pentru viata sentimentala: nu vor interveni schimbari majore.

Citește și:

Numere norocoase: 1, 10, 20.

Cea mai buna compatibilitate: Rac.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc