Setari Cookie-uri

Horoscopul Iubirii: Ce ti-au pregatit astrele pentru luna MAI?

Ce spun astrele despre relatia ta?

Leu (24.07-23.08)

Cuvinte cheie: incredere, apreciere, sinceritate.

Luna aceasta nu trebuie decat sa te lasi iubita. Orienteaza-ti energia spre persoana iubita doar atat cat sa inteleaga ca ii apreciezi eforturile si ca te bucuri de prezenta ei. La inceputul lunii va trebui sa acorzi mai multa atentie necesitatilor partenerului tau si sa il sprijini cat de mult posibil in ceea ce isi doreste sa faca, iar recompensele nu vor intarzia sa apara. Mijlocul lunii ca fi de-a dreptul memorabil, asa ca traieste-l din plin si nu iti uita camera foto!

Numere norocoase: 4, 17, 24.

Cea mai buna compatibilitate: Berbec.

Fecioara (24.08-23.09)

Cuvinte cheie: incredere, stralucire, relationare.

Daca nu ai inca un partener, luna mai este o perioada favorabila pentru tine, din punct de vedere sentimental. Este foarte posibil sa intalnesti pe cineva care sa rezoneze foarte bine cu tine sau sa te apropii si mai mult de partenerul deja existent. Ai o energie anume care va face persoanele de sex opus sa fie atrase de tine in mod special. De altfel, te vei distra de minune in compania acelei persoane speciale care te va face sa ai fluturasi in stomac.

Citește și:

Numere norocoase: 10, 18, 29.

Cea mai buna compatibilitate: Taur.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc