Setari Cookie-uri

Horoscopul Iubirii: Ce ti-au pregatit astrele pentru luna MAI?

Ce spun astrele despre relatia ta?

Sagetator (23.11-21.12)

Cuvinte cheie: ordine, echilibru, pace interioara.

De data aceasta, astrele sunt mai putin generoase cu tine: nu vei avea parte de prea mult romantism in luna mai, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa incerci sa iti oferi momente de intimitate si pasiune. Totusi, inainte de toate, va trebui sa faci ordine in viata, gandurile si lucrurile tale, va trebui sa definesti foarte bine unele relatii in care esti implicata si sa pui punct oricarei legaturi dubioase din trecut.

Numere norocoase: 14, 25, 26.

Cea mai buna compatibilitate: Varsator.

Capricorn (22.12-20.01)

Cuvinte cheie: energie, sex-appeal, incredere.

Luna aceasta esti pe val! Esti increzatoare, amuzanta, cu antenele intinse si plina de energie! Daca nu ti-ai gasit jumatatea, aceasta perioada va fi destul de fertila pentru tine. Daca esti deja intr-o relatie, implica-te cat mai mult in ea si acorda-i partenerului tau cat mai multa atentie. Fii sigura ca nu va refuza nicio invitatie facuta de tine si ca fiecare moment petrecut impreuna va fi unul placut, mai ales ca esti intr-o dispozitie atat de buna!

Citește și:

Numere norocoase: 10, 11, 31.

Cea mai buna compatibilitate: Pesti.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc