Setari Cookie-uri

Horoscop karmic: Semnele vietii anterioare

Ce ai adus cu tine din fiecare etapa a existentiei tale.

Gemeni

In alta viata, nativul in Gemeni a adunat un mare bagaj de informatie si cunostinte pe care simte nevoia sa le exteriorizeze in aceasta viata.

De aici porneste abilitatea sa nativa catre comunicare si relationare usoara cu oamenii. Dezavantajul este ca de-a lungul vietii a invatat dezorganizat si a pus accent mai mult pe cantitatea informatiilor decat pe calitatea lor.

Din aceasta cauza nu a reusit sa isi puna prea multe idei in practica. In aceasta viata trebuie sa invete sa isi faca ordine in ganduri si sa-si valorifice aptitudinile de comunicare. Trebuie sa puna accent pe dezvoltarea vocabularului si sa progreseze permanent. Are un mesaj important de transmis lumii si se poate achita de datoria karmica doar in anii de tinerete. In caz contrar, va purta aceasta datorie si in viata viitoare.

horoscop karmic

Rac

Karma Racului este de natura emotionala. Intr-o viata anterioara, acesta a suferit o trauma profunda, cel mai probabil disparitia unei persoane importante din familie. Urmarile acestei morti au fost de rasunet.

Citește și:

Desi nativul in Rac a cunoscut iubirea in alta viata, nu a reusit sa o canalizeze si sa-si intemeieze un camin. Din aceasta cauza, in aceasta viata, familia este una dintre valorile supreme in viata Racului.

Trebuie sa lupte din greu pentru a se simti in siguranta si pentru a-si construi un mediu stabil. Are de invatat cum sa ofere iubire si afectiune dar mai ales trebuie sa invete cum sa se lase iubit, fara teama. Va obtine mai usor toate acestea daca se apropie de persoane nascute in semne fixe din zodiac.

Acestea sunt Taur, Leu, Scorpion si Varsator. Pentru a-si implini misiunea karmica, Racul trebuie sa progreseze permanent si sa accepte invataturile date de semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti)

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc