Setari Cookie-uri

Horoscop karmic: Semnele vietii anterioare

Ce ai adus cu tine din fiecare etapa a existentiei tale.

Leu

Cel nascut in Leu are probabil cel mai incarcat bagaj karmic, alaturi de Scorpion. In orice treapta a existentei sale, Leul este o fiinta demna dar extrem de orgolioasa. Cel mai probabil a ocupat functii inalte in vietile anterioare si a fost admirat de toata societatea in care a trait.

Ii placea sa fie in centrul atentiei, laudat si adulat. A iubit indelung puterea si s-a bucurat de multa glorie care l-a cucerit si cu timpul, l-a transformat in tiran. Ii poate fi foarte greu sa-si implineasca misiunea karmica pentru ca repeta des greselile din trecut.

Trebuie sa renunte la spiritul sau posesiv si materialist si sa cultive in schimb iubirea si armonia. De asemenea este necesar ca Leul sa isi stapaneasca pornirile autoritare si dictatoriale.


Fecioara

In vietile anterioare, Fecioara a dus o viata de huzur si superficialitate. Din acest motiv, acum trebuie sa compenseze printr-un simt acut al datoriei morale.

Citește și:

Daca inainte a trait purtat de val, acum este momentul sa isi organizeze viata, trasatura definitorie pentru o Fecioara. Prin urmare, destinul nu i-a ales intamplator aceasta zodie. Va reusi sa se ridice pe o treapta sociala inalta insa doar prin munca si prin eforturi sustinute.

Simte nevoia sa lase ceva concret in urma sa, prin urmare viata sa va fi extrem de productiva. Totusi va munci mult si pentru folosul altora, simtind uneori ca ceilalti profita de pe urma sa.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc