Setari Cookie-uri

Horoscop karmic: Semnele vietii anterioare

Ce ai adus cu tine din fiecare etapa a existentiei tale.

Balanta

Cel nascut in Balanta a suferit numeroase dezamagiri in dragoste in existentele anterioare. Prin urmare, in aceasta viata aduce cu sine o teama reziduala si se fereste ca sa nu fie ranit din dragoste. Se va indragosti profund la un moment dat si daca nu reuseste sa-si pastreze partenerul, va duce povara pierderii lui toata viata.

Din aceasta cauza, va amesteca mereu trecutul cu prezentul. Trebuie sa isi depaseasca resentimentele si sa lase in urma deceptiile. Aceasta este singura modalitate prin care isi poate implini destinul. Trebuie sa capete mai multa incredere in fortele proprii si sa le dea voie celorlalti sa se apropie de el, sa il cunoasca si sa il iubeasca.

In aceasta viata, are datoria de a se dedica partenerului de viata si sa accepte faptul ca iubirea se plateste uneori cu lacrimi. Ca sa isi gaseasca sufletul pereche, trebuie sa scape de atitudinea pasiva si sa nu mai astepte ca jumatatea lui sa pice din cer. Mai mult de atat, unul dintre pasii implinirii karmei este asumarea faptului ca este posibil sa nu isi gaseasca sufletul pereche in aceasta etapa a existentei.

Citește și:


Scorpion

In viata anterioara, Scorpionul a dus o existenta dura. Are inclinatii belicoase si din aceasta cauza a reusit sa-si atraga multi dusmani insa va avea de platit pentru asta. A fost agresiv si extrem de autoritar.

Nu s-a sfiit sa faca uz de forta sa fizica sau erotica si chiar de puterea politica pentru a-si atinge scopurile. In aceasta viata are un aer razbunator pentru ca in subconstient a pastrat toate resentimentele fata de oamenii care i-au gresit. Prin urmare, nu iarta si nu uita niciodata.

Are o capacitate de adaptare extraordinara si nu il sperie greutatile vietii insa nu invata niciodata din trecut, in ciuda capacitatilor sale intelectuale. In aceasta viata trebuie sa fie onest, muncitor si drept. Ca sa isi ispaseasca pacatele, se va dedica mai mult celorlalti cu conditia sa isi tina sub control setea de putere.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc