Setari Cookie-uri

Horoscop karmic: Semnele vietii anterioare

Ce ai adus cu tine din fiecare etapa a existentiei tale.

Sagetator

In alta existenta, Sagetatorul nu si-a luat destinul in serios si prin urmare, nu a reusit sa castige credibilitate in fata oamenilor. Acestia l-au considerat usuratic si deloc de incredere. Nu a avut nicio jena sa faca apel la minciuna si dualitate pentru a-si atinge scopurile. In aceasta viata, el trebuie sa compenseze acest neajuns.

Ca sa isi implineasca menirea, are de dovedit ca poate fi sincer, loial, de incredere si ca oamenii se pot baza pe el. Nu si-a extins prea mult orizonturile cunoasterii si nici nu a pus mare pret pe valorile intelectuale. Din acest motiv s-a nascut acum sub semnul Sagetatorului, zodie care are mari inclinatii catre filosofie si cunoastere.

Acum s-a reincarnat cu o karma a elevarii spirituale tocmai pentru ca in alta existenta a luat in ras aceasta calitate. Trebuie sa invete sa-si exprime ideile si sa comunice mai mult cu oamenii. Mai mult de atat, ca sa ajunga mai usor la implinire spirituala, isi poate dedica viata profesoratului.

Citește și:


Capricorn

Intr-o alta existenta, cel nascut acum in Capricorn nu si-a asumat riscrui prea mari si nici nu s-a facut remarcat prin ceva special. A trait dependent de altii, ascuns si multumit cu putin. A preferat caldura si siguranta caminului in locul unei vieti active in spatiul public. A exista o persoana in fiecare viata a sa care l-a protejat si a avut grija sa nu-i lipseasca nimic.

Acum, datoria sa este sa se faca remarcat si va reusi acest lucru prin munca si daruire. Viata sa nu va fi usoara si se va zbate in permanenta pentru a reusi. Este o fiinta practica prin excelenta si va judeca totul obiectiv. Pentru el, profesia va fi cel putin la fel de importanta ca familia.

Pentru a razbi in cariera, va adopta o masca de om rigid si dur. In sinea sa este plin de afectiune si compasiune insa nu va lasa sentimentele sa-i intunece judecata. In aceasta viata va invata sa lupte pe cont propriu si isi va infrana orice pornire reziduala din viata anterioara. Are o vointa de fier si este stapanul destinului sau.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc