Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in luna august

Luna august se anunta o luna plina de pasiune, emotie si romantism, dar si o luna a schimbarilor bruste de situatie. Vezi daca te regasesti printre norocoasele zodiacului.

Este o luna plina de romantism si de pasiune pentru fiecare dintre voi, insa depinde daca stiti cum sa aduceti aceste lucruri in relatia voastra de cuplu. Acolo unde lucrurile nu merg asa cum trebuie, se vor indrepta spre sfarsitul verii asa ca nu va faceti mari probleme.

Berbec

Luna asta esti visatoare, afectuoasa si tandra. Se intampla ceva cu tine si nu stii exact ce, dar ai multa afectiune de oferit si asta il va bucura pe iubitul tau dar il va si uimi in acelasi timp.

Este posibil sa apara o noua iubire sau sa ai parte de experiente sexuale cum nu ai mai trait pana acum. Luna august este benefica pentru tine in ceea ce priveste sectorul sentimental. Acolo unde este cazul, sunt posibile casatorii sau de ce nu, copii.

foto frumoasa tanara sursa shutterstock


Taur

Pana acum ai avut parte de furtuni in viata amoroasa, insa din luna august lucrurile incep sa se aseze pentru tine si totul va intra pe un fagas normal. Totul se va schimba si in ceea ce il priveste pe partener. Se va purta mai frumos si o sa reusiti sa va intelegeti mai bine.

Citește și:

Daca inca nu ai pe cineva langa tine, in luna august este foarte posibil sa cunosti o persoana speciala.

Gemeni

Este o luna agitata pentru tine si problemele in cuplu sunt din ce in ce mai prezente la inceputul lunii. Partenerul tau nu iti mai acorda atentia de pana acum si se focuseaza mai mult pe cariera insa spre jumatatea lunii apele se limpezesc si lucrurile incep sa revina la normal.

Pana la sfarsitul lunii reusesti sa iti recapeti doza de romantism care te caracterizeaza, iar partenerul tau va simti asta si te va sustine.

Rac

Luna august se anunta una foarte energica pentru tine si asta nu poate decat sa te bucure. Esti mai seducatoare si mai pasionala ca niciodata iar asta se va simti in relatia ta de cuplu.

Daca te numeri printre nativele singure ale zodiacului, luna august poate fi denumita luna flirtului pentru tine, dar nu este exclus sa intalnesti pe cineva alaturi de care sa ai o relatie asa cum iti doresti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc