Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in luna august

Luna august se anunta o luna plina de pasiune, emotie si romantism, dar si o luna a schimbarilor bruste de situatie. Vezi daca te regasesti printre norocoasele zodiacului.

Sagetator

In relatia ta de cuplu apele erau cam tulburi pana acum, dar o data cu luna august se anunta si vremuri mai bune. Lucrurile incep sa se aseze asa cum ti-ai dorit si vei avea parte de o vacanta minunata.

Clipele petrecute langa iubitul tau vor fi pline de romantism si de pasiune, iar voi o sa va redescoperiti si o sa reusiti sa ajungeti la un echilibru al sentimentelor voastre.

Capricorn

Pasiunea este cea care iti dicteaza activitatile din luna august, pasiunea si impulsul. Te lasi purtata de val si nu mai tii cont de reguli.Nu vrei decat sa te distrezi si sa faci tot ceea ce nu ai reusit pana acum.

Partenerul tau este langa tine si te sustine in tot ceea ce faci, asa ca nu iti doresc decat sa ai o vacanta cat mai placuta.


Varsator

Reusesti sa comunici foarte bine cu partenerul tau si asta va va ajuta sa rezolvati multe dintre problemele care au aparut in ultimul timp si carora nu reuseati sa le dati de cap.

Citește și:

Daca nu ai langa tine pe barbatul visurilor tale este foarte posibil sa il gasesti spre sfarsitul acestei luni asa ca nu te impacienta.

Pesti

O luna plina de afectiune si de caldura sufleteasca. Senzualitatea ta este debordanta in acest sfarsit de vara iar partenerul tau se va bucura de acest lucru.

Organizati escapade romantice sau o vacanta mai lunga intr-o zona linistita unde sa va puteti bucura de intimitate si pasiune, emotie si romantism. Daca esti singura, cu siguranta nu vei mai fi pana la sfarsitul lunii asa ca nu ai decat motive de bucurie.

Foto prima pagina cuplu fantastic sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc