Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in luna august

Luna august se anunta o luna plina de pasiune, emotie si romantism, dar si o luna a schimbarilor bruste de situatie. Vezi daca te regasesti printre norocoasele zodiacului.

Leu

Asa cum ne-ai obisnuit deja, radiezi de energie si fascinezi prin buna ta dispozitie. Partenerul tau apreciaza toate aceste lucruri si se simte unul dintre cei mai norocosi barbati din lume.

Ai parte de o vacanta romantica, pasionala si relaxanta in acelasi timp. Amintirile acestei veri le vei pastra pentru totdeauna si iti vei aduce aminte de ele peste ani si ani ca fiind unele dintre cele mai frumoase.

Fecioara

Este luna perfecta in care te poti indragosti iremediabil, sau daca esti deja indragostita vei petrece clipe minunate alaturi de iubitul tau.

Luna august este una dintre cele mai romantice pentru tine si pentru partenerul tau pentru ca va petreceti vacanta in locuri exotice si pline de intimitatea specifica unui cuplu indragostit.

Balanta

In cazul tau este vorba de schimbari de situatii dintre cele mai neasteptate. Ba te indragostesti fugitiv de un trecator, ba te intorci in trecut si iti dai seama ca inca iubesti pe cineva.

Citește și:

Cert este ca la inceputul lunii nu reusesti sa te decizi asupra sentimentelor si este o adevarata vijelie in capul tau. Spre sfarsit insa, vei reusi sa iti faci ordine in ganduri si sa te decizi pe ce drum vrei sa mergi mai departe.

Scorpion

Este vacanta asa ca nu ai nevoie de obligatii si de relatii prea complicate. Ti-ai pus in gand sa flirtezi cat poti de mult si sa te distrezi asa cum nu ai mai facut-o niciodata.

Atentie insa! Surprizele apar atunci cand te astepti mai putin, asa ca spre sfarsitul lunii este posibil sa te indragostesti asa cum nu ai mai facut-o niciodata si sa nu mai ai ochi decat pentru iubitul tau.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc