Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul toamnei 2013 pentru toate zodiile

Cateva dintre zodii sunt foarte norocoase in ceea ce priveste cariera, altele in ceea ce priveste dragostea. Vezi in ce categorie te incadrezi si cum vor fi urmatoarele trei luni pentru tine.

Rac

Din punct de vedere al finantelor este toamna castigurilor in ceea ce te priveste, toamna investitiilor si a proiectelor de succes.

Te poti baza pe partener in ceea ce priveste sustinerea in tot ceea ce vrei sa faci. Unde mai pui ca succesul la bani nu depinde neaparat de munca pe care o depui ci pur si simplu banii vin.

Din punct de vedere al dragostei traiesti un film romantic, un film plin de emotie si pasiune. Daca esti singura nu te ingrijora pentru ca se anunta vremuri bune si in ceea ce te priveste pe tine.

In ceea ce priveste sanatatea este posibil sa ai variatii de greutate dar nimic ingrijorator.

foto femeia toamna portret sursa shutterstock

Leu

Esti concentrata foarte mult pe cariera si muncesti din ce in ce mai mult. Nu este un lucru rau pentru ca in curand vei incepe sa vezi si rezultatele de care vei fi foarte mandra. Proiectele in care te implici par a fi de succes, dar pentru asta va trebui sa muncesti. In ceea ce priveste dragostea se anunta numai de bine.

Citește și:

Pentru cele care sunt intr-o relatie, aceasta va decurge asa cum trebuie si vor avea parte de momente frumoase alaturi de partener. Pentru cele care sunt singure, toamana asta se anunta a fi una a flirtului si a distractiei, nimic stabil si serios.

Sanatatea nu iti face probleme asa ca ai unda verde la distractie.

Fecioara

Sectorul banilor variaza de la o luna ala alta. Cand urca, cand coboara, cand stagneaza, dar asta nu inseamna ca vei duce lipsa de bani, ba din contra, lucrurile stau foarte bine la acest capitol. In fond si la urma urmei, totul se va rezolva in favoarea ta.

Simti ca ceva ii lipseste relatiei tale in cazul in care ai una, asa ca vei face tot posibilul sa rezolvi aceasta problema.

Daca nu esti intr-o relatie, toamna asta iti poate fi benefica si poti cunoaste pe cineva cu adevarat special. Segmentul sanatatii este la adapost in aceasta toamna, doar mici dureri de cap din cand in cand, dar nimic de speriat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc