Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul toamnei 2013 pentru toate zodiile

Cateva dintre zodii sunt foarte norocoase in ceea ce priveste cariera, altele in ceea ce priveste dragostea. Vezi in ce categorie te incadrezi si cum vor fi urmatoarele trei luni pentru tine.

Capricorn

Pentru tine toamna asta este toamna transformarilor, toamna in care alegi sa te redescoperi si sa te implici in proiecte pe care pana acum le-ai fi refuzat.

Cariera ta cunoaste schimbari majore, este posibil chiar sa iti schimbi domeniul de activitate, dar la final totul va fi bine. Posibile certuri in viata amoroasa daca te afli intr-o relatie, insa totul se va rezolva la inceputul lunii octombrie.

Daca esti singura, toamana asta nu este foarte favorabila relatiilor. Mai degraba vei avea succes la flirt si distractie.

Cu sanatatea stai bine dar o sa faci cateva modificari in stilul de viata. Vei incerca sa traiesti mai sanatos de acum inainte si asta se va vedea intr-un timp foarte scurt.

Varsator

Esti una dintre cele mai avantajate zodii din punct de vedere al carierei asa ca nu imi ramane decat sa te felicit. Savureaza aceste momente pentru ca ai muncit pentru ele si le meriti din plin.

Citește și:

Esti tot timpul pe fuga si stai din ce in ce mai putin pe acasa fapt ce va putea isca tensiuni in viata de cuplu, dar lucrurile se rezolva intr-un timp atat de scurt incat nu vei avea timp sa realizezi care sunt problemele.

Daca esti singura fi pregatita pentru intalnirea unui partener deosebit care te va face sa te indragostesti pana peste cap. Ai grija la alimentatie pentru ca este posibil sa iei in greutate si asta nu va fi pe placul tau.

foto toamna femeie sursa shutterstock

Pesti

Nu risca sa te implici in proiecte care nu au sanse de supravietuire prea mari si incearca sa te mentii pe linia de plutire. In luna septembrie finantele vor cunoaste fluctuatii dar asta pana in luna octombrie cand lucrurile vor intra pe fagasul lor normal.

Daca ai o relatie serioasa este posibil sa faceti un pas important, sa va mutati impreuna, sau de ce nu, sa planuiti o nunta.

Citește și:

Daca esti singura si vrei sa iti intalnesti jumatatea este una dintre cele mai favorabile perioade in care poti face asta. Starea de sanatate depinde de ceea ce faci: daca vei fi agitata este posibil sa apara mici afectiuni, daca preferi sa stai mai linistita, sanatatea nu iti va da batai de cap.

Foto prima pagina portret fashion de femeie sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc