Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul toamnei 2013 pentru toate zodiile

Cateva dintre zodii sunt foarte norocoase in ceea ce priveste cariera, altele in ceea ce priveste dragostea. Vezi in ce categorie te incadrezi si cum vor fi urmatoarele trei luni pentru tine.

Balanta

Succesul profesional se mentine undeva pe o linie de plutire. Nici nu exceleaza, dar nici nu este nevaforabil. Totul depinde de implicarea si daruirea ta in ceea ce priveste cariera, si proiectele in care te implici si cat de mult te dedici lor.

In casa dragostei totul este asa cum trebuie sa fie.O relatie cu bune si cu rele, cu momente superbe, dar si momente tensionate peste care vei reusi sa treci spre sfarsitul lunii septembrie. Daca esti singura pregateste-te pentru ceva intens inca de la inceputul toamnei.

Din punct de vedere al sanatatii este posibil ca unele afectiuni mai vechi sa revina si sa vrei ca de data asta sa incerci terapii alternative. Nu te ingrijora pentru ca nu este nimic grav.

Scorpion

Vointa incredibila de care dai dovada in aceasta perioada ii va impresiona atat pe cei din jur cat si pe tine. Nici tu nu stii ce se intampla si de unde atata energie, de unde atata chef de munca, dar nu poti decat sa te bucuri si sa te gandesti la roadele pe care le vei culege.

Citește și:

Daca nu esti ntr-o relatie o sa incepi sa selectezi mai bine persoanele cu care stai de vorba si sa ii treci printr-un filtru aspru care speri sa te fereasca de dezamagiri.

Pentru nativele care au deja o relatie se anunta o perioada a tachinarilor partenerului si a momentelor intense traite alaturi de acesta. Sanatatea este de partea ta asa ca nu iti face griji in aceasta privinta.

foto femeie tanara artistica sursa shutterstock

Sagetator

Pana acum ai muncit cat ai putut de mult asa ca este vremea sa aduni ce ai cules, sa strangi recolta si sa vezi cu ce te-ai ales dupa atata munca.

Rezultatele vor fi surprinzatoare asa ca sectorul banilor si al carierei inregistreaza un succes incredibil in toamana acestui an. In dragoste alegi sa te vinedeci de vechi dezamagiri si sa inveti sa traiesti momentul mai bine ca niciodata.

Daca esti singura, cu siguranta vei frange cateva inimi, insa daca esti intr-o relatie, lucrurile se pare ca merg in directia perfecta. Sectorul sanatatii este bine ingrijit, tulburat rareori de cateva afectiuni ale aparatului digestiv.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc