Noul an aduce cu el multe surprize, multa energie, dar si multe schimbari benefice care nu ne pot aduce decat satisfactii.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Anul 2014 pare a fi un an foarte important in ceea ce priveste cariera si viata personala. Au loc multe evenimente care aduc cu ele beneficii, succese si realizari surprinzatoare.

Evenimentul astrologic suprem al anului 2014 este o cruce formata din Marte retrograd in Balanta, Jupiter retrograd in Rac, Pluto retrograd in Capricorn si Uranus retrograd in Berbec. Aceasta mare cruce aduce cu ea dinamism si echilibru.

foto femeie frumoasa si romantica sursa shutterstock

Solstitiul de iarna din decembrie 2013 impreuna cu echinochtiul de primavara din martie 2014 ne aduc un an incarcat de energie, transformari, realizari si impliniri.

Uranus

In mitologia greceasca, Uranus este considerat zeu al cerului si guverneaza zodia Varsatorului. Pentru acest an, Uranus aduce cu el ingeniozitate, energie si schimbare. Uranus intra in tranzit retrograd cu Berbec si aduce cu el o reimprospatare a intuitiei, energie si o sete de cunoastere, descoperire si deschidere catre nou.

Horoscopul lunii MAI pentru fiecare zodie: schimbari neasteptate si radicale
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: