Setari Cookie-uri

Uneltele cosmosului in 2014: Evenimentele astrologice ale urmatorului an

Evenimentul astrologic suprem al anului 2014 este o cruce formata din Marte retrograd in Balanta, Jupiter retrograd in Rac, Pluto retrograd in Capricorn si Uranus retrograd in Berbec. Aceasta mare cruce aduce cu ea dinamism si echilibru.

Jupiter

Regele zeilor intra in tranzit direct in rac ceea ce inseamna ca aduce cu el noroc si abundenta. Este un fauritor de fapte bune, de fapte marete. Jupiter incurajeaza evolutia personala si pe cea profesionala, optimismul si excesele. Putem vorbi aici despre o deschidere catre nou si o implinire profesionala mult asteptata.

foto ochi uman care se uita in univers sursa shutterstock

Mercur

Mercur devine retrograd in Pesti si faciliteaza aici comunicarea. Fiind un sol al zeilor, Mercur vegheaza asupra aspectului exprimarii. Avem tendinta ca atunci cand Mercur este in zodia noastra sa comunicam mai mult, sa ne documentam, sa devenim cat mai activi din punct de vedere intelectual.

Saturn

In 2014, Saturn intra in tranzit retrograd in scorpion si asta inseamna depasirea barierelor, depasirea limitelor si a ceea ce ne-am propus sa facem pana acum. Cea mai avantajata este sfera carierei care va cunoaste schimbari benefice, schimbari marete. Dezvoltam un simt al responsabilitatii mult mai concentrat si mult mai bine conturat. Saturn inseamna evolutie, salturi marete si impliniri spectaculoase.

Citește și:

Foto prima pagina pamantul in maini de aur sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc