Setari Cookie-uri

Uneltele cosmosului in 2014: Evenimentele astrologice ale urmatorului an

Evenimentul astrologic suprem al anului 2014 este o cruce formata din Marte retrograd in Balanta, Jupiter retrograd in Rac, Pluto retrograd in Capricorn si Uranus retrograd in Berbec. Aceasta mare cruce aduce cu ea dinamism si echilibru.

Neptun

In noul an neptun intra in tranzit retrograd in Pesti ceea ce inseamna ca aduce multe surprize in sfera spirituala, intuitiva si sentimentala. Neptun este zeul mitologic al marilor ceea ce duce la o crestere a sensibilitatii extrasenzoriale. Neptun vine cu o predispozitie la visare si la deziluzie, dar nu este cazul sa te descurajezi. Perspectiva noului an este bzata pe intuitie si compasiune.

foto femeie frumoasa si romantica sursa shutterstock

Pluto

Pluto trece in tranzit retrograd in Capricorn pe data de 14 aprilie si aduce cu el nevoia de cunoastere. Zeul lumii subpamantene, o lume plina de mister,vine in noul an cu transformari serioase in casa carierei si in cea a dragostei, dar si cu o forta de lupta pentru putere si control. Pluto aduce in 2014 nevoia de exploatare, de cunoastere, de invatare.

Marte

Acest zeu al razboiului revine retrograd in Balanta si aduce cu el energie, erotism, impulsivitate si dorinta arzatoare. Marte ne face sa devenim mai atractivi, mai intuitivi, mai orientati catre partea emotionala decat cea rationala. Cariera cunoaste o ascensiune impresionanta, iar in sfera dragostei lucrurile incep sa se aseze.

Citește și:

Venus

In 2014, Venus, zeita iubirii si a frumusetii intra in tranzit direct in Capricorn si vegheaza asupra dragostei si a banilor. Invatam sa fim mai chibzuiti, mai calculati, mai echilibrati in ceea ce priveste casa banilor, iar in casa dragostei ne lasam purtati de val fara sa ne gandim la ceea ce se va intampla. Este posibil sa ne descoperim laturi artistice nebanuite pana acum si sa ne evidentiem estetica si senzualitatea.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc