Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2014

Afla cum stai cu dragostea si relatiile in anul urmator

Leu

In mare parte, anul 2014 va fi neutru din punct de vedere emotional. Toata schimbarile care ar putea aparea vor fi determinate doar de tine, fara influenta astrelor. Desi o casatorie nu este tocmai iminenta, nu exclude posibilitatea ca acest lucru sa se intample. 2015 este insa un an mult mai favorabil pentru oficializarea unei relatii.

Din ianuarie si pana la jumatatea verii, lucrurile vor decurge linistit dar dupa 16 iulie, vei avea o perioada intensa foarte benefica pentru tine.

Ar fi o greseala sa te arunci cu capul inainte de la inceputul anului. Trebuie sa ai mai multa rabdare si sa inveti ca diplomatia iti va fi de ajutor nu doar pe plan profesional, ci si in legarea unei povesti de dragoste.

Daca ti-ai gasit deja jumatatea, in special in a doua parte a lui 2014 va fi o perioada foarte buna pentru voi. Veti avea ocazia sa faceti numeroase calatorii impreuna si va veti consolida relatia.

Citește și:

Fecioara

Viata ta amoroasa a intrat intr-o zona de stabilitate in 2011, atunci cand Uranus a iesit din casa dragostei. Pana in acel moment, a fost cu adevarat o nebunie.

Te-ai lasat condus de emotii si ai mers oriunde te-au purtat valurile.Atunci a avut loc o schimbare pozitiva in viata ta si ai putut sa te concentrezi asupra iubirii.

Perioada de la inceputul lui 2014 va fi ideala pentru a-ti intalni marea dragoste sau pentru a oficializa relatia cu partenerul de cuplu. Ca in orice alt aspect al vietii tale, esti perfectionist in dragoste si totul trebuie sa iasa potrivit planurilor tale.

Influenta lui Neptun se va simti puternic asupra ta si vei fi mai visator ca de obicei insa iti va insufla un aer de creatie si imaginatia ta va functiona din plin. De aceea, vei fi foarte romantic si iti vei surprinde placut partenrul pe tot parcursul anului.

Citește și:


Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc