Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2014

Afla cum stai cu dragostea si relatiile in anul urmator

Balanta

Marte va sta o perioada neobisnuit de lunga in zodia ta, de la inceputul anului pana aproape de sfarsitul verii. Acest lucru inseamna ca viata ta amoroasa va fi plina si interesanta insa destul de instabila. Dai dovada de o anumita superficialitate in relatia cu oamenii si iti vei schimba foarte des partenerii.

In viata ta isi va face loc o persoana noua care iti va arata ca te iubeste neconditionat si va pune nevoile tale inaintea dorintelor sale. Ceea ce nu inseamna ca sentimentele tale ard la o intensitate egala. De aceea, ar fi bine sa nu te gandesti inca la o casatorie si sa iti pastrezi optiunile inca deschise.

Daca ai deja o relatie stabila si nu este cazul sa incepi una noua, viata de cuplu va trece printr-o perioada prolifica. Veti fi dispusi sa experimentati lucruri noi si sa scapati de rutina.

Scorpion

Casa dragostei pentru zodia ta nu va avea un an foarte activ. De asemenea, nici in Casa 11, a prieteniei si activitatilor de grup nu se anunta mari schimbari. Mai degraba te vei concentra asupra dezvoltarii personale si analizei interioare. Prin urmare, starea ta civila isi va pastra status quo-ul: cei casatoriti nu vor divorta iar cei singuri nu vor intra intr-o relatia stabila prea curand.

Citește și:

Ceea ce nu inseamna ca vei avea un an plictisitor si linistit. Din contra. Farmecul tau personal va atrage numerosi pretendenti in jurul tau si trebuie doar sa alegi. In mod paradoxal, aerul tau rece si distant va contribui la puterea ta de seductie.

Insa ar fi bine sa nu te joci cu sentimentele nimanui pentru ca iti vei face datorii karmice foarte greu de platit.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc