Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2014

Afla cum stai cu dragostea si relatiile in anul urmator

Varsator

2014 va debuta destul de calm pentru tine in ceea ce priveste dragostea. Cu siguranta nu vei avea parte de drame insa nici nu se va intampla nimic demn de prea multa atentie. Este insa o perioada stabila iar acest lucru te multumeste. Totusi, este doar un moment de pauza inaintea unor luni foarte incarcate.

Din 16 iulie, influenta lui Jupiter se va resimti puternic in viata ta. Relatia de cuplu va trece prin momene placute, foarte romantice si te vei simti ca in luna de miere.

Planeta influenteaza si relatiile cu prietenii iar daca nu ai inca pe cineva, un om apropiat in care ai incredere va face pe Cupidon si iti poate aduce in cale o persoana care iti va atrage atentia in mod special. Vei avea posibilitatea sa formezi o legatura trainica si de durata care poate duce cu timpul la o casatorie.

Pesti

2014 va reprezenta pentru Pesti un an de trecere si de pregatire sufleteasca. In casa dragostei nu este foarte multa activitate iar pentru cei care au deja o relatie, lucrurile nu se vor schimba prea mult.

Citește și:

O casatorie nu este imposibila in acest an insa cea mai buna perioada pentru celebrarea unei astfel de ceremonii este la inceputul lui 2015.

Atentia Pestilor se va indrepta mai mult catre planul social si catre parcursul profesional. Desigur, viata personala nu este neglijata insa planeta care guverneaza dragostea Pestilor, Mercur, are un traseu destul de scurt si se misca foarte rapid.

Acest lucru se va reflecta in schimbarile dese prin care vei trece.
Starea ta de spriti precum si predispozitia pentru dragoste vor fi oscilante.

Trebuie sa tii acest lucru in frau daca poti pentru ca oamenii vor avea dificultati in a te intelege si ii poti indeparta fara sa vrei.

foto prima pagina shutterstock cuplu cu felinare

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc