Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2014

Afla cum stai cu dragostea si relatiile in anul urmator

Sagetator

2012 si 2013 au fost doi ani foarte plini pentru tine, atat in ceea ce priveste viata amoroasa cat si pe plan social. Multi dintre Sagetatori s-au casatorit in acesti doi ani sau au intrat in relatii stabile.

2014 va fi guvernat insa de impulsurile sexuale si multi dintre Sagetatorii singuri vor avea numeroase aventuri. Desi zodia ta nu este una superficiala, in acest an, dragostea nu este chiar in top pe lista prioritatilor tale. Vrei sa te distrezi sa sa experimentezi lucruri noi.

Daca te numeri printre norocosii care si-au gasit deja jumatatea, anul care urmeaza va fi unul calm pentru relatia voastra. Va veti intari legatura si va veti indrepta cu pasi repezi catre o casatorie. Ar fi bine totusi ca aceasta sa aiba loc fie la sfarsitul lui 2014, fie in 2015.

Capricorn

Jupiter a intrat in Casa dragostei a Capricornului inca de anul trecut. Ceea ce inseamna ca zodia ta traverseaza o perioada foarte intensa din punct de vedere al relatiilor sentimentale.

Citește și:

2012 a fost un an extrem de greu din care insa cei mai multi dintre Capricorni au iesit cu forte proaspete. Lectiile dureroase invatate in cel mai dur mod posibil iti vor intari zodia si te vor invata sa privesti lucrurile din mai multe perspective.

Jupiter guverneaza asupra ta si in 2014. Daca nu ai inca o relatie, acesta este anul in care poti intalni marea dragoste. Standardele tale vor creste si te vei simti atras de persoane spirituale, oameni de la care in general ai ceva de invatat. Ai oportunitatea sa te casatoresti sau sa te muti alaturi de persoana iubita.

Cei care au deja o relatie stabila, vor trece la inceputul anului care urmeaza printr-o perioada destul de dificila. Daca vor gasi in ei putere de intelegere suficienta sau stiu sa fie diplomati, vor trece cu bine peste criza sentimentala din cuplu.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc