Setari Cookie-uri

Secretul Arcanei Majore: Cartea de Tarot care iti influeteaza zodia

Arcana Majora are 22 de carti de tarot iar 12 dintre acestea guverneaza horoscopul. Care este patronul tau?

Leu
Carte de tarot: Puterea, Forta

In reprezentarea grafica, Puterea este o femeie tanara care are deasupra capului simbolul infinitului, al vietii vesnice. La picioarele sale apare un leu imblanzit. Ceea ce inseamna ca adevarata putere nu sta in forta fizica ci in indeplinirea traseului spiritual si desavarsirea fiintei.

Leii sunt una dintre cele mai interesante zodii. Ei incearca sa isi domine pasiunile si pornirile instinctuale prin ratiune. Sunt fiinte greu de inteles insa au un farmec aparte. Stiu sa atraga oameni in jurul lor si mai ales, stiu cum sa ajunga la conducere.

Isi ascund vulnerabilitatile cu multa pricepere si pare ca nimic nu ii poate aduce in genunchi. Sunt foarte rezistenti si pot fi induiosati doar prin sinceritate si blandete.

Fecioara
Carte de tarot: Pustincul, Ermitul

Arcana a IX-a infatiseaza un batran inalt, cu tinuta demna. In mana stanga tine un toiag cat el iar in cea dreapta are un felinar.

Citește și:

Nativii in Fecioara sunt patronati de Ermit. El simbolizeaza nevoia acestora de a se retrage in sine din cand in cand pentru a se regasi. Muncesc foarte mult si au nevoie de perioade de odihna. Ei nu sunt meniti pentru a ajunge in fruntea oamenilor ci mai degraba sa isi duca traiul printre acestia si sa ofere sprijin la nevoie.

Fecioarele sunt oameni de incredere, cu multa verticalitate. Au insa un defect: nu pot ierta minciuna si trec foarte greu peste acest pacat lumesc.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc