Setari Cookie-uri

Secretul Arcanei Majore: Cartea de Tarot care iti influeteaza zodia

Arcana Majora are 22 de carti de tarot iar 12 dintre acestea guverneaza horoscopul. Care este patronul tau?

Varsator

Carte de tarot: Stea

Steaua este Arcana XVII. In deschiderea cartilor, ea indica inceputuri noi, avant intelectual, prosperitate, sanse mari de reusita.

Imaginea reprezentativa este cea a unei femei frumoase, goala, considerate a fi Eva, Venus sau Isis. Are un genunchi pe pamant iar talpa celuilalt picior paseste in mod magic peste o intindere de ape. De asemenea, in maini are doua urcioare din care se varsa necontenit apa.

Varsatorii au o mare forta interioara, de nestavilit, exact ca cea a apelor. Ea poate fi creativa insa in egala masura, are potenta distructiva. Cei protejati de Marea Stea au teluri inalte pe care si le vor atinge.

Muncesc mult in cursul vietii dar au foarte multa imaginatie si dau un suflu proaspat oricarui proiect. Desi nu au un trai linistit, Varsatorii vor avea succes in toate activitatile lor.

Citește și:

Pesti

Carte de tarot: Luna

Reprezentarea grafica a Arcanei XVIII are trei planuri. Cel dintai, apa, arata intuitia fantastica a nativilor in Pesti, sesnibilitatea lor, si capacitatea de a se adapta asa cum apa ia forma vasului in care este turnata. In cel de-la doilea plan, cel terestru, apar doi caini.

Ei infatisaza trainicia cu care cei nascuti sub portectia Lunii isi apara credintele, principiile si valorile. Ultimul plan, ceresc, arata puritatea spirituala a celor nascuti in Pesti.

Totusi, daca tinem cont de faptul ca Luna este astrul noptii, protejatii ei vor trai toata viata cu o doza de intuneric, de incertitudine. Sunt foarte sensibili si nu concept sa iti duca traiul in singuratate. De aceea, ei vor straluci asemenea Lunii, doar cand lumina Soarelui le va atinge fata, adica atunci cand isi gasesc companionii potriviti.

Citește și:

foto prima pagina femeie cu carti de tarot

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc