Setari Cookie-uri

Secretul Arcanei Majore: Cartea de Tarot care iti influeteaza zodia

Arcana Majora are 22 de carti de tarot iar 12 dintre acestea guverneaza horoscopul. Care este patronul tau?

Balanta
Carte de tarot: Dreptatea

Aceasta este Arcana a XIa si apare sub chipul unei femei imbracata in roba rosie, cu o coroana pe cap, o spada in mana stanga si o balanta in mana dreapta. Asemenea Marelui Preot, ea este asezata intre doua coloane albe, semn ca protejatii sai trebuia sa treaca numeroase porti pana la implinirea sprituala.

Astfel, Balantele vor parcurge un traseu initiatic pana la anii maturitati, uneori chiar pana la mijlocul vietii, daca sunt incarcati din punct de vedere karmic. Sunt persoane oneste, cu un simt acut al responsabilitatii. Se simt bine in compania oamenilor iar casa lor este mereu deschisa.

Au intotdeauna un cuvant bun de spus celor in nevoie si sunt foarte generosi. Tin insa destul de mult la eticheta si cea mai buna cale de a te apropia de Balante este sa afisezi maniere desavarsite.

Scorpion
Carte de tarot: Moarte

In ciuda sugestiei macabre, Moarte in tarot nu reprezinta disparitia fizica. Din contra, Arcana a XIII-a este simbolul renasterii, al schimbarii precum si a fortei nebanuite. Scorpionii par oameni distanti insa doar la prima vedere. Afiseaza de regula o astfel de atitudine cu scopul vadit de a spori aura de mister din jurul lor.

Citește și:

Sunt persoane foarte pasionale dar impulsive. Desi au o inteligenta cu mult peste medie, nu se poate spune ca devin mai intelepti cu varsta.

Cedeaza foarte usor impulsurilor si se lasa purtati de val. Isi traiesc viata din plin si au foarte putine regrete. Au un farmec aparte si stiu cum sa ajunga la conducere.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc