Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul carierei in 2014

Previziunile astrale pentru viata profesionala in anul care urmeaza

Liniste la locul de munca, comunicare eficienta cu colegii de munca sau momente tensionate cu superiorii? Afla ce ti-au pregatit astrele din punct de vedere profesional in anul care umreaza.

Citeste preziviunile astrale zilnice pe horoscop.kudika.ro

Berbec

Ai crede ca ambitiosii Berbeci sunt oricand pregatiti sa intreaca limitele. In anul care urmeaza nu este cazul. La locul de munca, acestia vor respecta toate conventiile la care te-ai putea gandi. Muncesc foarte mult, ce-i drept, si au rezultate pozitive.

Cu toate acestea, in 2014 Berbecii se vor axa mai mult pe aspectele personale ale vietii lor si vor da mai putin importanta profesiei. Acest lucru nu inseamna ca sunt superficiali. Ei vor incerca de fapt sa gaseasca echilibrul perfect intre cariera si viata amoroasa.

Taur

Pe nativii acestei zodii ii asteapta un an foarte plin din punct de vedere profesional. In 2013 au avut loc schimbari importante ale locului de munca. Cei mai multi dintre ei si-au gasit posturi mai bine platite insa multumirea personala a fost mai mica.

Citește și:

Din fericire pentru ei, 2014 va fi un an al implinirii profesionale. Este foarte posibil sa primeasca responsabilitati noi care ii vor face sa isi foloseasca din plin intuitia dar si imaginatia. De asemenea, Taurii vor ajunge foarte usor in pozitii de conducere.

femeie de afaceri

foto shutterstock femeie de afaceri

Gemeni

Cei nascuti sub zodia Gemenilor vor profita din plin de pe urma abilitatilor native de negociere. Daca stiu cum sa isi joace cartile, pot primi mariri de salariu si responsabilitati care sa ii motiveze.

Comunica foarte usor cu colegii de munca si vor ajunge foarte usor sa preia conducerea unei echipe. Este foarte important pentru evolutia lor profesionala sa ramana deschisi la idei si sa fie pregatiti sufleteste ca sa primeasca inevitabilele critici care vin din partea superiorilor.

Citeste pe Kudika.ro

Horoscop 2014: Cea mai buna luna pentru zodia ta

Citește și:

Horoscopul chinezesc pentru 2014: Anul Calului de Lemn

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2014

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc