Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul carierei in 2014

Previziunile astrale pentru viata profesionala in anul care urmeaza

Balanta

2014 este o perioada linistita din punct de vedere profesional pentru Balante. Mari schimbari nu ii asteapta si vor fi foarte multumiti de acest lucru. Muncesc oricum foarte mult si stiu in general sa isi gestioneze foarte bine timpul de care dispun.

Este nevoie totusi sa fie foarte atenti la relatia cu superiorii si sa invete cum sa accepte criticile. Nu vor fugi de responsabilitati si in cazul in care vor gresi, stiu sa iti asume raspunderea. Acest lucru va fi apreciat atat de sefi cat si de colegii de munca.

Scorpion

Un lucru este cert in 2014 pentru Scorpioni: nu vor avea timp sa se plictiseasca. Viata lor profesionala va fi foarte plina si cei mai multi dintre ei au sansa sa promoveze. Insa acest lucru nu se va intampla foarte usor. Ca sa ajunga la pozitia mult visata, in primele luni de primavara trebuie sa treaca de un examen sau de o serioe foarte importanta de teste.

Citește și:

De regula, nu este o situatie care sa ridice probleme pentru Scorpioni insa ei trebuie sa gaseasca echilibrul dintre cariera si sentimente. In caz contrar, unul dintre aspecte il va eclipsa pe celalalt si nu vor putea sa se concentreze.

Chiar daca ii asteapta un an foarte plin in ceea ce priveste cariera, trebuie sa aiba foarte multa grija sa nu se ingroape in munca si sa se distanteze de familie.

Sagetator

Pentru nativii in aceasta zodie vine un an destul de greu. Natura lor filozofica poate fi o piedica in calea promovarii profesionale. Vor avea obiceiul sa viseze cu ochii deschisi si din aceasta cauza, vor avea probleme de concentrare.

Din fericire pentru ei, lucreaza foarte usor in echipa si le place sa fie inconjurati de oameni. Au sansa sa ajunga in pozitii de conducere si sa primeasca mai multi bani doar daca reusesc sa se mobilizeze si sa aiba mai mult spriti practic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc