Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul carierei in 2014

Previziunile astrale pentru viata profesionala in anul care urmeaza

Rac

Nici Racii nu sunt scutiti de schimbari pe plan profesional in 2014. Cel mai probabil nu isi vor schimba locul de munca sau domeniul de activitate. Mai degraba vor trece intr-un alt department si vor primi o promovare. Banii vor fi mai multi, ce-i drept, insa si responsabilitatile sunt mai mari.

Desi vor fi multumiti de aceasta schimbare, ei trebuie sa se adapteze mai repede. Vor avea sefi si colegi noi, drept pentru care este important sa se integreze rapid in colectiv. Uneori firea lor emotiva le poate ridica piedici si trebuie sa se concentreze foarte mult ca sa isi tina rabufnirile in frau.

Leu

2014 vine cu mari satisfactii emotionale pentru Lei. Caracterul lor temerar ii va ajuta sa se faca remarcati pe plan profesional. Inca din acest an, ei au pus bazele unor proiecte de amploare si vor avea ocazia sa le finalizeze in prima jumatate a lui 2014.

Citește și:

Starea lor financiara nu va fi foarte stabila in primele doua luni ale anului care urmeaza insa acest lucru se va schimba foarte repede atunci cand planurile lor incep sa dea roade. Trebuie sa fie totusi foarte atenti cu colegii de pe posturi asemanatoare. O parte dintre ei vor fi invidiosi pe succesul acestor nativi si pot duce adevarate campanii de denigrare.

Fecioara

Fecioarele nu au motive sa isi faca griji in ceea ce priveste parcursul lor profesional in anul care urmeaza. Sunt persoane foarte metodice si organizate. Cel mai probabil, pana acum si-au facut deja planuri in ceea ce priveste cariera lor.

Cu toate acestea, Fecioarele trebuie sa invete sa se adapteze din mers. Din primavara in mod special pot aparea situatii neasteptate care nu se pot rezolva doar prin spirit practic. Trebuie sa isi dezvolte mai mult imaginatia si sa lucreze in echipa. Relatiile cu colegii vor decurge armonios atat timp cat stiu sa fie diplomati si sa nu se lase atrasi in discutii care seamana prea mult a barfa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc