Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul carierei in 2014

Previziunile astrale pentru viata profesionala in anul care urmeaza

Capricorn

Ambitiosi din fire, Capricornii isi vor dori mai mult de la 2014 decat au acum. De aceea, sunt in stare sa munceasca pana la epuizare. Trebuie sa dea curs imaginatiei si sa vina cu initiative daca isi doresc sa promoveze.

De regula, stiu sa execute foarte bine sarcinile primite si se mobilizeaza. Cu toate acestea, vor primi o influenta usor nefasta la inceputul verii si isi vor lasa toate proiectele pe ultimul moment. Cei mai multi dintre ei nu isi vor schimba locul de munca insa vor invata foarte multe lucruri care ii vor ajuta sa avanseze.

Au sansa sa primeasca o marire de salariu incepand cu luna septembrie din 2014 cu conditia sa demonstreze ca au abilitati de conducator.

Varsator

Nativii in Varsator se vor ambition inca de la inceputul anului sa finalizeze orice proiect inceput in 2013. In primele luni ale lui 2014 vor munci mai mult decat de obicei insa vor obtine rezultate cu mult peste asteptarile lor.

Citește și:

Relatia cu colegii de munca poate deveni usor tensionata din cauza presiunii foarte mari si a asteptarilor la inaltimea carora trebuie sa se ridice. Cel mai bun moment pentru ei din punct de vedere profesional incepe pe 22 august. Vor avea ocazia sa preia conducerea unui proiect de amploare pe care il vor finaliza cu succes.

Situatia lor financiara se va imbunatati cu aceasta ocazie si vor avea posibilitatea sa faca o investitie cu rezultate pe termen lung.

Pesti

In 2014, romanticii Pesti vor avea ocazia sa invete foarte multe lucruri noi. Cheia succesului este puna in practica toate cunostintele acumulate. De regula, nativii acestei zodii nu se descurca in pozitii de conducere pentru ca sunt firi foarte blande si nu pot fi intotdeauna pe cat de autoritari si-ar dori.

Anul care urmeaza va schimba insa acest lucru. Proiectele de succes la vor contribui ii vor ajuta sa capete mai multa incredere in fortele lor si incep sa invete cum sa se impuna.

Citește și:

2014 este un an foarte important pentru ei deoarece incepe un ciclu al schimbarilor interioare care va dura pana in 2016, timp in care Pestii isi vor depasi propriile limite.

foto prima pagina shutterstock femeie de afaceri

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc