Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii

Capriciile erotice ale iubitului tau in functie de zodie

Rac

Barbatii Raci sunt niste oameni destul de complicati. Ca sa se dezbrace de haine si de inhibitii, ei trebuie sa se indragosteasca mai intai. Apoi le va va fi foarte usor sa isi exprime dorintele. De regula nu au o fantezie ascunsa pentru ca pun in practica aproape tot ce le trece prin cap atunci cand iubesc.

Cu toate acestea, poti sa condimentezi relatia voastra dandu-i intalnire in holul unui hotel si facandu-va de cap intr-un loc confortabil in care nu trebuie sa va faceti griji pentru cearceafuri si draperii.

Leu

Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte patimasi din fire si nu au fantezii secrete pentru simplul motiv ca se exprima pe sleau in pat si spun exact ce anume si cum isi doresc. Sunt foarte energici dar au obiceiul sa fie uneori egoisti.

Daca vrei sa-l surprinzi pe barbatul Leu trebuie sa ai multa incredere in tine si sa preiei controlul. Domina-l, da-i ordine si pedepeste-l daca nu e ascultator. Nu iti face griji, se va intoarce sa ceara mai mult.

Citește și:

Fecioara

In ciuda aparentei lor de barbati decenti, barbatii Fecioara sunt niste mici perversi in pat. Insa pentru a-si da curs fanteziilor, ei trebuie sa fie indragostiti de partenera lor si sa aiba incredere in ei. Una dintre dorintele secrete ale Fecioarelor necesita catuse si bice (de decor).

Unii dintre ei merg inca si mai departe si nu ar spune nu unei partide de sex in 3, cu partener la alegerea ta.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc