Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii

Capriciile erotice ale iubitului tau in functie de zodie

Balanta

Nativii in Balanta sunt metodici, organizati si foarte politicosi in multe dintre aspectele vietii lor. Poleiala de eleganta se opreste insa pe pragul dormitorului. Aici nu mai exista limite pentru ei si una dintre marile lor fantezii este de fapt sa iti indeplineasca tie o dorinta erotica.

De asemenea, le plac femeile dominatoare si mai ales, cele slobode la gura care nu se tem sa foloseasca in pat cuvinte picante.

Scorpion

O partida de sex cu un Scorpion este un adevarat carusel de senzatii. In functie de starea lor de spirit, barbatii Scorpion pot fi foarte romantici si grijulii. Pe de cealalta parte, uneori piere si ultima doza de romantism din ei si devin foarte salbatici in pat. Trag de par, musca si zgarie.

Sa nu te mire daca a doua zi iti numeri vanataile de pe gat sau de pe sani, chiar si din alte locuri. Una dintre cele mai aprinse fantezii ale Scorpionilor este sa fie legati la ochi si sa fie surprinsi de partenera lor cu o partida de sex oral pe nevazute.

Citește și:

Sagetator

Cei nascuti sub semnul Arcasului sunt niste visatori fara pereche si au o doza de sensibilitate care ii face absolut irezistibili. Nu te lasa pacalita insa de alura lor misterioasa. In pat, ei sunt aventurieri si le plac experientele noi. Desi nu o vor recunoaste, ei isi doresc sa fie surprinsi de catre partenere, daca se poate intr-un loc public.

Nu sunt exhibitionisti insa le place fiorul de adrenalina. Sunt foarte sensibili la frumos si adora corsetele cu dantela si hainele semitransparente, de preferat foarte usor de rupt cu dintii.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc