Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii

Capriciile erotice ale iubitului tau in functie de zodie

Capricorn

Tine-te bine daca partenerul tau este Capricorn! De regula, barbatii nascuti in aceasta zodie sunt foarte ambitiosi si se concentreaza asupra carierei. In pat sunt foarte greu de strunit si au cele mai nastrusnice idei.

Au fantezii sexuale dintre cele mai variate, de la corsete de piele la tocuri cui pana la sexul la inaltime. Suspendat de o coarda daca se poate. Daca nu, se multumeste si cu sexul in natura pe piscuri de munte.

Varsator

Nativii in Varsator au o imaginatie bogata si vor transforma cu mintea lor in fetis tot ce pare nou si de inalta tehnologie. Asa ca asteapta-te sa aduca in dormitor cele mai noi jucarii sexuale sau cele mai traznite gadgeturi.

Una dintre fanteziile lor este sexul la telefon (sau pe webcam). De asemenea, ii incita ideea unui menaj a trois, a quatre, a cinq, pana unde il tin bateriile.

Pesti

Daca e sa-i crezi pe cuvant, Pestii sunt niste romantici pupaciosi si afectuosi nevoie mare! Sigur ca au si o latura foarte tandra insa daca reusesc sa scape de inhibitii, vei descoperi ca cea mai mare fantezie a lor este legata de picioare. La propriu!

Citește și:

Se dau in vant dupa senzatia de neputinta si le place ca partenera sa preia controlul. De aceea, se vor indragosti de femei cu caractere puternice, dominante si lipsite de inhibitii.

foto prima pagina shutterstock cuplu senzual

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc