Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii

Capriciile erotice ale iubitului tau in functie de zodie

Cele mai multe dintre semnele zodiacale au un comportament sexual destul de usor de prevazut. Cu toate acestea, toti barbatii au fantezii ascunse pe care le poti ghici in functie de zodia sub care s-au nascut.

Citeste previziunile astrale zilnice pe horoscop.kudika.ro

Berbec

Berbecii sunt barbati foarte energici si rezista in pat mult si bine! Fanteziile lor sunt destul de usor de indeplinit pentru ca nu viseaza sa te atarne de tavan ca Spiderman. Ei au nevoie de aventura si adrenalina.

De aceea,lei place sa faca sex in locuri publice in speranta ca vor fi prinsi de o politista sexy care vrea sa se alature. Adora sexul de dimineata, pe nepusa masa si cu cat se zgaltaie patul mai tare, cu atat sunt mai multumiti de prestatia lor.

cuplu sexy

foto shutterstock cuplu sexy

Taur

Nativii in Taur sunt persoane foarte senzuale insa in acelasi timp sunt si foarte introvertite. De aceea, singura maniera de a afla ce ii place mai exact unui Taur este sa incerci de toate pana striga BINGO! De cele mai multe ori, ei sunt foarte romantici asa ca nu ai nevoie de abilitati de acrobata.

Citește și:

Cea mai ascunsa dorinta a barbatului Taur este sa stea pe spate si sa isi lase partenera sa faca munca grea din cand in cand.

Gemeni

De felul lor, barbatii Gemeni sunt veseli, deschisi si foarte comunicativi. Au multa energie iar o buna parte din aceasta intentioneaza sa o arda in pat. Trebuie sa tii cont de faptul ca cea mai erogena zona a unui barbat Gemeni este creierul.

Pentru Gemeni, preludiul si tachinarile sunt foarte importante. De aceea, viseaza cu ochii deschisi la o partenera incitanta care sa-i tina sub presiune o zi intreaga cu mesaje picante si poze sexy (sexy, nu explicite).

Citeste pe Kudika.ro

Horoscop 2014: Cea mai buna luna pentru zodia ta

Horoscopul chinezesc pentru 2014: Anul Calului de Lemn

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2014

Astrologie: Horoscopul carierei in 2014

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc