Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lui Mos Craciun

Previziunile astrale pentru 25 decembrie 2013

Din punct de vedere astrologic, ziua de 25 decembrie este una foarte speciala. La scurt timp dupa solstitiu, influenta astrelor se va resimti mai puternic ca oricand. Daca v-ati scris deja scrisorile catre Mos Craciun, iata ce ar putea gasi fiecare nativ sub bradul impodobit.

Berbec

Mosul va fi darnic in aceast an cu nativii in Berbec si o merita cu siguranta. Au muncit foarte mult in ultima perioada si este momentul ca eforturile lor sa fie rasplatite. Insa astazi nu va fi o zi potrivita pentru relaxare in fata televizorului.

Nativii acestei zodii sunt fiinte foarte sociabile si cel mai probabil, nu doar astazi, ci pe toata perioada sarbatorilor, usa lor va fi mereu deschisa pentru familie si prieteni.

ornament pentru bradul de craciun

foto shutterstock ornamente pentru bradul de Craciun

Taur

2013 a fost un an foarte incarcat pentru Tauri, atat din punct de vedere profesional cat si sentimental. Pe parcursul acestui an, cele mai mari nemultumiri au venit din partea locului de munca pentru ca au simtit de multe ori ca nu sunt recompensati pe masura eforturilor.

Citește și:

De Craciun insa vor avea ocazia sa se linisteasca si sa se relaxeze in compania oamenilor dragi. Conjunctura astrala din aceasta perioada este favorabila introspectiei si meditatiei. Prin urmare, pot lua cele mai bune decizii cu privire la viitorul lor.

Gemeni

In jurul acestor nativi este tot timpul agitatie, culoare, veselie si dinamism iar sarbatorile de iarna nu vor face exceptie. Prin urmare, pe Mos Craciun il vor astepta intr-un club alaturi de prieteni sau in mijlocul unei familii vesele si zgomotoase.

Gemenii au muncit pana in prag de Craciun si isi merita cadourile de la Mosu’ cu varf si indesat. Nu au fost ei foarte cuminiti in acest an dar cu siguranta au fost sarguinciosi.

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc