Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lui Mos Craciun

Previziunile astrale pentru 25 decembrie 2013

Rac

Ai putea spune multe despre anul care a trecut dar cu siguranta Racii nu au avut timp sa se plictiseasca. S-au schimbat numeroase aspecte in viata lor, in special pe plan sentimental. A fost o perioada a deciziilor serioase si a regasirii sufletesti.

Prin urmare, Craciunul ii gaseste Raci impacati si increzatori. Cel mai bun cadou pe care il poate aduce Mos Craciun pentru ei este stabilitatea emotionala si puterea de munca pentru a incepe un an nou in forta.

Leu

Sunt foarte putini ani la numar despre care Leii pot spune ca au fost cu adevarat multumiti. Mereu in miscare, plin de ambitie si foarte orgoliosi, acesti nativi cred ca tot timpul este loc de mai bine.

Cadoul pe care Mos Craciun l-a pregatit pentru ei este linistea sufleteasca de care au atata nevoie si un dram de impacare cu sine. Ambitia este o trasatura pozitiva in caracterul oricarui om, pana cand se transforma in incapatanare de asin.

Citește și:

Fecioara

Organizare, eficienta, munca inteligenta. Acestea sunt ccuvintele care descriu cel mai bine Fecioarele. 2013 a fost un an foarte productiv pentru nativii in aceasta zodie. Multi dintre ei si-au gasit implinirea profesionala sau au facut un pas mare inainte in ceea ce priveste educatia lor.

De Craciun este momentul sa se relaxeze si sa culeaga roadele muncii de peste an, care cu siguranta nu sunt putine. Insa ceea ce le va aduce Mosul are mai multa legatura cu viata personala. In perioada sarbatorilor, Fecioarele singure vor gasi sub brad cel mai asteptat cadou: o dragoste mare.

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc