Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lui Mos Craciun

Previziunile astrale pentru 25 decembrie 2013

Capricorn

Cele cateva zile libere cu prilejul sarbatorilor de iarna vor fi un prilej potrivit pentru Capricorni sa isi faca o analiza interioara temeinica. Pentru ei, a trecut un an dificil in care au fost nevoiti sa isi regaseasca echilibrul interior.

Acest lucru s-a intamplat insa cu o oarecare dificultate. De felul lor sunt oameni destul introvertiti si le poate fi greu sa isi recunoasca sentimentele sau greselile. Mosul le va pune anul acesta sub brad multa armonie in familie si mai ales, liniste sufleteasca.

Varsator

Anul aceasta le-a adus Varsatorilor toate confirmarile de care avea nevoie pe plan profesional si se simt destul de multumiti de activitatea lor din acest punct de vedere.

Desi isi doresc sa petreaca in liniste aceste sarbatori, Mosul are si pentru ei surprize. In prag de Craciun este foarte probabil sa primeasca vizita unor prieteni dragi sau a unor rude pe care nu le-au mai vazut de ceva vreme. Prin urmare, trebuie sa joace rolul de gazde iar acest lucru le va prinde foarte bine.

Citește și:

Vor fi ocupati cu activitati de rutina in sanul familiei, care ii vor relaxa si ii vor pregati sufleteste pentru anul plin care urmeaza.

Pesti

Nativii in Pesti au fost foarte cuminti si in acest an. Prin urmare, vor avea parte doar de cadouri placute. In zilele care urmeaza, este foarte posibil sa faca o calatorie mai lunga alaturi de partenerul de viata la capatul carei se pot intalni cu persoane dragi pe care nu le-au mai vazut de multa vreme.

Sfarsitul lui noiembrie in mod special a foat o perioada foarte dificila pentru ei si au avut zile in care s-au simtit pur si simplu neintelesi. Insa de Craciun, vor avea parte de toata sustinerea oamenilor dragi si vor avea ocazia sa-si descarce sufletul in fata celor in care au incredere.

foto prima pagina shutterstock Mos Craciun

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc